sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Päivä Särkänniemessä



Nyt on monet kuvat käyty läpi, ja myös Särkkä kuvat saatu koneelle. Kirjoittelin pari viikkoa sitten että toivon viikonlopulle aurinkoa pitkään kestäneen sateen jälkeen. Toiveeni oli kuultu, ja suunniteltu päivä Särkänniemessä onnistui paremmin kun loistavasti! 

Vietin Särkässä päivän ihanan kummityttöni kanssa ( reipas 5v. ) ja voi kuinka meillä olikin tosi kivaa kahdestaan! :-) Neiti sai minutkin muutamiin laitteisiin mukaan, ja oli kyllä piiiitkästä aikaa todella hauskaa! Itselläni lähinnä toki ehkä enemmän laitteisiin menoa estää heti tuleva huono olo kuin se että en haluaisi. 
Mutta reissu meni kaikinpuolin loistavasti, ja aurinko paistoi mukavasti lämmitellen. Täytyy kyllä sanoa että oli täydellinen päivä viettää huvipuistossa, ei liian kuuma, mutta kaunis päivä! 

Kuvia tosiaan tuli räpsittyä hurja määrä tästä huvipuisto päivästä, joten eiköhän anneta kuvienkin kertoa päivän mukavista hetkistä! 







Itsellä taitaa viimeisestä Särkkä visiitistä olla reilut 3 vuotta aikaa, ja paljon oli sinäkin aikana alue muuttunut. Mutta mikä joka kerta saa hymyn huulille näin aikuisena, klassinen että nostalginenkin possujuna, että kantti x kantti autot. Olivat varmasti lapsenakin omat lempparit, niissä kun ei silloinkaan tullut huono olo. Aivan loistava juttu, että tälläiset upeudet on säilynyt vuosien saatossa ja ilahduttaa myös tämän päivän lapsia hurjasti! 

Kun mentiin ajelemaan kantti autoilla, sanoin kummitytölle että: "ohjaahan nyt hyvin sitten ettei ajeta järveen!", sama tuttu lause jonka varmasti moni lapsi on vuosien saatossa kuullut. Ja kuinka innoissaan lapset sitten ohjaakin autoa! ;-) 
Tästäpä muuten pääseekin oivasti seuraavaan asiaan, tuohon särkän mahtavaan sijaintiin. Tässäkin asiassa palaan myös omaan lapsuuteen, muistan kuinka jo silloin tykkäsin kovasti kun ihana tuuli puhalsi järveltä kauniina päivänä. Järvi on ehdottomasti osa tuota kaunista miljöötä. 







Angry birds puisto oli kyllä ehdottomasti meidän lemppari. Sieltä löytyi kaikki kivoimmat laitteet, josta ei ihan niin vaan lähdetty tutkimaan muita ;-) Mutta ompa tuo alue kyllä todella viehättäväksi kokonaisuudeksi tehty, näin aikuisenkin silmään ja myös sen linssin läpi! ;-) Välillä oli kiva pistäytyä änkkäri kaupassa, ja taas jatkaa laitteisiin. Pienen hetken ehti myös käyttämään ruokatauolle, mutta sitten kyllä olikin jo suuri kiire jatkaa kierrosta. 

Tuo lapsen ihana riemu ja ilo, se on kyllä tarttuvaa! <3 

Jos vaan olisi ollut suinkin enemmän vielä aikaa, niin oltaisiin vielä poikettu Koiramäen eläinpuistossa, joka löytyy Särkänniemen alueelta myöskin. Tämä on ollut muuten itsellä listalla jo hetken, mutta jospa viimeistään joulun aikaan pääsisi kurkkaamaan Koiramäen joulua! :-) 

Meillä olisi vielä suunnitelmissa kenties toinenkin särkkä päivä tälle kesää. Tuntuu vaan että pikkuhiljaa tuo lista kasvaa kasvamistaa kun aika kuulen lauseen: " sitten lomalla"....

Vaikka tosiaan itse en niin hurja laitteissa kävijä ole, mutta olen aina tykännyt kovasti katsella ja viettää aikaa huvipuistossa. Huvipuisto kyllä kuuluu kesään! :-) 

Kiitos Särkänniemi mukavasta kesäpäivästä! <3

16 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen särkänniemipäivä teillä! En ole itsekään käynyt tuolla moneen vuoteen, mutta josko tänä kesänä viimein ehtisi. :) Ihanaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli kyllä todella onnistunut, ja ilma oli tosiaan mitä parhain huvipuisto päivälle :-) <3

      Särkänniemi on kyllä viihtyisä ja hauska paikka, toivottavasti ehditte poikkeamaan :-)

      Kiitos Jenni, ja mukavaa vaikka harmaata päivää! <3

      Poista
  2. Hujee!! Omasta Särkänniemi-visiitistäni on aikaa vajaat 20 vuotta! Apua, miten aika juoksee! :D Silloin uskalsin laitteeseen kuin laitteeseen, mutta en enää. :) Itse nautin jo huvipuistofiiliksestä - tänä kesänä saimme maistella sitä Tanskassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joi joi, siitä on sitten ehtinyt pari vuotta kulumaan :-D Siinä ajassa onkin paljon siellä ehtinyt muuttua! :-) Aika tosiaan kyllä juoksee!

      Lapsena pystyin kanssa vähän paremmin laitteisiin, vaikka mikään hurjapää en ole koskaan ollut! Mutta juuri tuo mainitsemasi fiilis on niin huippua :-)

      Poista
  3. Itseänikin harmittaa kun huonon olon vuoksi ei voi laitteisiin mennä.. Mutta kyllähän lasten riemua
    on mukava katsella! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se juuri, mutta onneksi aina muutama laite löytyy mihin pystyy menemään :-) Muuten on sitten mukava hengailla vaan mukana :-)

      Poista
  4. Ihana postaus :) Omasta Särkänniemen reissusta on jo mukavasti aikaa. Pianhan tuo meidän neiti on jo sen ikäinen, että varmasti huvipuistot kiinnostaa :D Mahtaa tulla melkoinen hurjapää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, tosi mukava kuulla! :-) <3

      Niimpä, hyvin on otettu myös ihan perheen pienimmät huomioon. :-) Sitten siitä tuleekin mukava kesämeno kun neiti teillä hiukan kasvaa :-)

      Poista
  5. Ihanalta kuulosti teidän reissu! Huvipuistot tosiaankin kuuluvat kesään ja lasten riemua katsellessa saa itsellekin iloisen kesäfiiliksen:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, huvipuistot ovat juuri sellaisia :-) Kesän yksi juttu, omaa kesäfiilistä ne tuo :-)

      Poista
  6. Kuulostaa kyllä hauskalta päivältä. Mekin olimme tänä vuonna pitkästä aikaa Lintsillä ja oli kyllä todella mukavaa! Itsekään en tosin enää pysty laitteissa käymään kun tulee huono olo. Olisipa kyllä kivaa päästä Särkänniemessäkin taas käymään, edellisestä kerrasta taitaa tulla jo 10 vuotta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli oikein mukava :-) Kivat muistot tästä aurinkoisestä päivästä :-)

      Laitteet ei suurimmaksi osaksi ole itsellekään sopivia, mutta muutamia kivoja ja sellaisia johon pystyy menemään niin löytyy :-) Ja sitten se fiilis vaan huvipuistossa on.... :-)

      Poista
  7. Ihanan kuuloinen päivä teillä ollut! Kivoja kuvia! Vietin itsekin kummityttöni kanssa lomapäivää shoppailen repun päiväkodin aloitusta varten :) Siitä onkin aikaa, kun olen särkkiksessä käynyt. Enää en varmaan uskaltaisi mennä, kun possujunaan :D Onko sellaista edes enää? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, mukava päivä vietettiin :-) Kuulostaa oikein mukavalta sinunkin kummipäivä! <3

      Possujuna vilahtikin tekstissä että kuvissa, se on ihanan nostalginen :-)

      Poista
  8. Kuulostaa kivalta päivältä :)). Ihanaa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistunut päivä oli kaikenkaikkiaan :-)

      Kiitos, nyt on kiva aloittaa lomailua! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...