perjantai 24. tammikuuta 2014

Muumitusta



Tähän ihanaan Muumien muutto sarjaan ihastuin jo syksyllä kovasti kun hankin sarjaan kuuluvan mukin. Tämä on ihan yksi lemppareistani ehdottomasti muumi mukeista. Ihana lähes mustavalkoinen kuviointi, pilkahduksella lemppariani, vaaleanpunaista, t ä y d e l l i n e n . 

Olin miettinyt hankkivani tämän sarjan kannun varmasti ja nämä purkitkin kovasti kutkuttivat. Erinäisiä purkkeja on ollut tapana vaihtaa mielen / vuodenajankin mukaan keittiössä mutta samalla olen ajatellut että josko ostaisi kunnon ihanat ja miellyttävät sekä laadukkaat purkit niin ei tarvitsisi koko aika olla vaihtamassakaan ja sitten ei kertyisi kaiken maailman p u r k k e j a niin hirveästi varastoon. 




Kohdalleni osui mahtava mahdollisuus tehdä yhteistyötä RoyalDesign nettikaupan kanssa. Heidän erittäin kattavaa valikoimaa kun selasin niin päätökseni oli pian selvä, kyllä nyt muumit veivät voiton ihan ehdottomasti, tämä oli erittäin mieluinen juttu ja pitkä aikainen ilo :-) 

Oletko kurkannut tuonne ihanaan nettikauppaan koskaan? Klicks jos kauppa on uusi ja vanhoille tutuillekkin tuossa linkki :-) 
Kyseisestä nettikaupasta löytyy kyllä niin suuri valikoima maan ja taivaan välillä monenlaista ihanaa tuotetta aina mukeista ja maljakoista huonekaluihin asti ja kaikkea mitä siihen välille mahtuukaan :-) Laadukkaita ja tunnettuja tuotteita. 
Yli 100€ tilauksille on myös ilmainen toimitus! 

Omaa lemppari tuotteiden listaa voisin jatkaa ja jatkaa ja vielä kerran jatkaa ;-) Mainittaakseni mm. uusi ihastukseni, Pappelinan matot, klick ja voit kurkkailla miltä ne näyttää :-) 
Kaupasta löydät myös uudet ihanat muumituotteet jotka ovat tulleet alkuvuodesta myyntiin, tässä olenkin pähkäillyt että vieläkö sitä sarjaa kasvattaisi.... ;-) 




Muumi kannu toimii hyvin muistuttajana veden juonnista. Muutamaan kertaan päivässä täytän kannun ja vesi saa aina hetken seistä (olen kuullut että sitten on parempaa?!) ja täten tulee juotua pitkin päivää tarpeeksi. Kannu sopii pöydälle samalla niin kauniisti koristeeksi, kaksi kärpästä yhdellä iskulla :-) 
Mielestäni tässä kannussa kuvitus on aivan parhaimmillaan ja tämä onkin alusta lähtien kun tätä ihanaa sarjaa näin niin ihastuttanut :-)

Täytyy kyllä sanoa että olen aivan myyty nuille ihanille purkeille että kannulle sekä tietysti mukille joka on syksystä lähtien kaapissa ollut, sarja koossa ja hyvä mieli! :-)




       ♥                    


Btw. vielä tähän loppuun pieni syksyn tuunaus. Kuinka moni uskoisi että keittiön tasossa, (kaksi ylintä kuvaa) on pinnassa DC-Fixiä? :-) 
Syksyllä sain loisto idean että laitan sitä meidän keittiön työtasolle mutta olin hyvin epävarma kestävyydestä. Googlettelin asiaa ja suht hyviä kokemuksia luinkin netistä. Joten ajattelin että syteen tai saveen, koetan itsekin. Marssin Bauhausiin ja ostin muutaman rullan DC-Fixiä ja laittelin tasojen päälle keittiössä sitä. Ja nyt noin 4kk myöhemmin ei ole mitään valittamista, edelleen tasot ovat samassa kunnossa, kestänyt on erittäin hyvin :-) Pieni muutos mutta todella näyttävä! :-) 

Nyt löpinät sikseen ja kohti vapaapäiviä, peräti 4 vapaata alkoi tänään, aivan luksusta! :-)




Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! :-)




24 kommenttia:

  1. Oi, muumit on niin suloisia! :)

    Ihania vapaita sulle Seija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihastuttavia! :-) En mikään himo kerääjä ole mutta sen verran että ei voi vastustaa :-)

      Kiitos kovasti, luksusta nämä pitkät vapaat! :-)

      Poista
  2. Mä en juuri muumeista välitä, mut tuo sarja on ihastuttava!! :) Värit on just kivat! Tuo olikin mahtava idea täyttää kannu vedellä, näin muistaa paremmin juoda tarpeeks. Mäkin tykkään vähän seisahtaneesta vedestä, ja kaunis kannu tuo piristystä keittiöön! Mulla on ollu kans ajatuksissa kokeilla tasoihin Dc-fixiä, mut sen kestävyys mietityttänyt. Kiva kuulla positiivisista kokemuksista, ehkä mäkin uskaltaudun kokeilemaan! :) Ihanaa viikonloppua sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sarja on kyllä enemmän kun o n n i s t u n u t ! :-) Väri maailma on mun mielestä niin nappiin nuissa ihanuuksissa :-) Kuten sanoitkin! :-)

      Tuo on hyvän kokoinen kannu juuri muistuttamaan veden juonnista ja on niin ihana sitten pöydällä kaiken lisäksi! :-)

      Tuo on kyllä positiivisesti yllättänyt minut että oli noinkin kestävää, itsellä ei ole tän ajan sisällä mitään moitittavaa tasosta kun on laitettu DC-fix! :-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  3. Muumit on ihania! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, lapsena olin ihan hillitön fani! :-) Hih.

      Samoin! :-)

      Poista
  4. Nuo muumit on kyllä kauniit, ihanat purkit! Iloista pitkää vapaata, se kuulostaa ihan mahtavalta ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa, niin onnistunut sarja! :-)

      Luksusta ovat kyllä nää vapaat ja niin odotetut! <3

      Poista
  5. Muumit ovat ihania, mutta itselle noita astioita ei siitä huolimatta ole kertynyt :)
    Oikein ihanaa piiiitkää viikonloppua ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kun ei vaan mahdu hyllyyn, se on itsekin kyllä monesti tullut todistettua, hih :-) Olisi kyllä kiva että olisi valtavan isot kaapit niin kaikki ihanat kupit ja kipot mahtuisi sitten :-)

      Kiitos kovasti ja sinne myös iloa viikonloppuun! :-)

      Poista
  6. Kauniita muumijuttuja! Meiltä löytyy Seikkailu-sarjan purnukka ja kannu:) Ja taso näyttää tosiaan hyvältä! Ihania vapaapäiviä ja viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seikkailu sarja on kyllä myös nätti :-) Ei siitäkään mihinkään pääse :-) Sen mukin voisi kyllä hankkia :-)

      Taso on ollut yllättävän kestävä, pelkäsin että kuinkahan käy mutta ei mitään vikaa ole ollut tai hajonnut eli eri kestävää se tuntuu olevan! :-)

      Kiitos kaunis! <3 Ja samoin! :-)

      Poista
  7. Tuo muumi kannu on ihana...ja purkit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannu on ehdoton suosikki täälläkin ja purkit tulee hyvin perässä! :-)

      Poista
  8. Ihania purkkeja, muumit on kyllä todella suloisia otuksia <3 minä olen kuullut kanssa, että vesi ois terveellisempää kun antaa olla huoneenlämmössä ennen juontia. Vissiin ainakin just aamuisin elimistölle terveellisempää ettei juo heti herättyään kylmää vettä. :)

    Ihanaa vapaata sekä hyvää viikonloppua! :) pitää käydä kurkkimassa tuo nettikauppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti laitettu ja tottahan se on, ihania otuksiahan ne todellakin on! :-)

      Juu, kyllä se tosiaan totta taitaa sitten olla, niin muistan jostain kuulleeni / lukeneeni että olisi parempi että vesi seisoo hetken :-)

      Kiitos kovasti, vapaat sujuu mukavasti vaikkakin nopeasti! :-) Sinulle myös viikonlopun iloa! :-)

      Poista
  9. Ihanat muumit! ♡ Oioioi, mitä on tuo DC-fix??? Eikai jotain helppoa ja halpaa, millä saisin uudistettua tylsät työtasoni?! :-D
    Nautinnollisia vapaapäiviä sinulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit! <3

      Kyllä se kuules onkin helppoa ja halpaakin ;-) Itse voin todella lämpimästi suositella sitä kyllä, oli helppo laittaakin :-) Kuulostaa juuri sellaiselta joka voisi olla nappi sinulle! :-)

      Kaunis kiitos! :-)

      Poista
  10. Tuo muumikannu varsinkin on tosi söpö ♥ Väritys noissa kaikissa kohdallaan :).
    Ihanaista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdoton lemppari todellakin, kannu on sarjassa kyllä parhain :-) Värit, niitä ei voita mikään! <3

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  11. Ihanat muumit, kyllä tuolla kannulla muistaa vettä juoda! :)

    Kiva idea tuo keittiötasojen päällystäminen, ei arvaisi, että olet ne muovittanut! :)

    Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kun pöydässä on niin vähän väliä tulee siitä otettua :-) Tuo kuosi on kyllä niin kaunis <3

      DC-fix oli yllättävän kätevä ja ennen kaikkea yllättävän pitävä ja kestävä, olen ollut ihan tyytyväinen :-)

      Kiitos Jenni, mukavaa alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  12. Muumit on niin ihania!!! Ne vaan ovat jotenkin niin ihania! 'oita purkkeja ihastelin itsekin, mulla kun lahjana saatuna tuon edellisen seikkailun kaks purkkia ja siihen olisi kiva saada kaveriksi nuo kaksi :) Kannukin olisi kyllä kiva. Ja mukejahan muutenkin ostelen.. :) :)

    Mahtava muutos keittiöntasoissa. Oon miettinyt samaa juttua meidän yhden lipaston ilmeen muutokseen. En ole vielä ainakaan uskaltautunut kokeilemaan. Mukava kuulla, että toimii ja on edelleen hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaksi ihanaa sarjaa kyllä sopii myös keskenään sekoitettavaksi eli ilman muuta nyt vaan sarjaa kasvattamaan :-) Kannu on niin lemppari itselle! <3

      Suosittelen omasta puolesta kyllä todella kovasti tuota DC-fixiä, se on ollut positiivinen yllättäjä vaikka aika epäröiden lähdin laittaan, mutta tosi hyvä on ollut :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...