keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tähdet tuli taloon


Loma jatkuu mutta ihan liioin aurinko ei ole nyt ollut ilahduttamassa tätä lomalaista. Illat on ollut kauniit mutta päivät ei ole ollut ihan siten että olisi päässyt toden teolla siitä nauttimaan. Mutta eipä lannistuta, kyllä se joku päivä sieltä tulee! :-) Loma on kumminkin L O M A ! :-)







Lupasin edellisessä postauksessa sisustus juttua pitkästä aikaa ja nyt sitä tulee :-) Tähdet on ollut aina tärkeitä, hieno yksityiskohta sisustuksessa :-) Mutta niimpä on moni muukin, mutta silti aina ne tähdet hyppää esiin silloin tällöin. Viimein olen löytänyt itselle mieluisia tähti juttuja ja saanut niitä sitten laitettua esille :-) Ja kyllä ne nyt vaan kummasti meidän Vantaan kotia piristää :-) Pitkä aikainen haave on täytetty ;-) Pieniä voi olla ihmislapsen haaveet mutta haittaakse? ;-) Eikös tästä ole hyvä jatkaa tähti maailmaa kun keittiö ja olohuone on nyt saanut kesän kunniaksi uutta ilmettä :-)

                       Tästä se elo ja olo taas jatkuu :-) Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :-)


2 tummaa ja 2 sinistä, piristää :-)

                                                  * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



Tähdet <3 <3




Ihana piristys :-)

                                                 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sadepäivän tunnelmaa sisustuksen jälkeen :-)





sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sydän.. .. Voima sydän.. ..

Myöhäis illan iloiset terveiset Tampereelta :-) Mukava viikonloppu on takana ja työviikko alkamassa, kesäloma taas lähempänä,ihanuutta :-) Taas jaksaa aloittaa uuden viikon ja uudet kujeet :-)

Lupaamaani kuvaa tärkeästä lahjasta <3 Kiitos kulta vielä kerran <3



Kuva: google

                        ILOISTA JA TOIVOTTAVASTI AURINKOISTA VIIKKOA KAIKILLE! :-) 


torstai 7. kesäkuuta 2012

Kauppamatkan varrella Vantaalla.. ..

Aurinko armas paistaa, miten mahtavaa, tätä olen tilannut koko kesäksi, lämpöä vaan lisää :-) :-) Kyllä saa paistaa, varsinkin kun loma lähenee. Enään 9 työpäivää ennen lomaa! :-)

Kyllä huomaa kevään/kesän etenemisessä eroa kun kahta kotia asumme, Tampereella että Vantaalla. Vantaalla on huomattavasti pidemmällä ollut kevät ja nyt alkava kesä. Aina pääsee ihastelemaan vähän etukäteen Vantaalla ollessa, tätä kesää niin odottaen niin kovasti, kaikki kesän merkit on tervetulleita :-) Joka paikka vihertää ja kesä tuoksuu kovasti kun tulee kovasti käveltyä päivisin :-) Kaikesta saa voimaa, voi vaan hymyillä kilpaa auringon kanssa :-)

Muutama kuva kauppamatkan varrelta mitä nappailin, ihanaa kun K E S Ä on täällä! :-) Eikö vaan?






Kauppareissulta löysin iki ihanan munakorin, tai mikä nyt virallisesti on,olkoon mikä on ;-) Meillä se kumminkin tulee muuhun käyttöön allergian vuoksi. Joka tapauksessa, ihanaa vanhaa henkeä :-) Ja cittarissa vielä -70% joten hinnaksi jäi vaan 2,5€ :-)





Yksi synttärilahja oli Rivieran vesikannu, niitä löytyy nyt 2kpl joten molemmissa kodeissa on nyt, se vaan on niiiiiiiiiin ihana <3 <3


Synttäri tunnelmiin palaan vielä seuraavassa postauksessa ;-) Kaikille mukavaa ja aurinkoista loppu viikkoa! :-) <3 Voikaa hyvin! :-)

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kiitos kulta

Mukavaa keskiviikko iltapäivää Vantaalta! :-) Viikko alkanut vapaiden merkeissä ja paljon on jo viikkoon mahtunut kaikenlaista, että ei kun nokka kohti kesää :-) Miten sinun viikkosi on alkanut? :-)

Maanantaina vietettiin vielä synttäreitä oman kullan kanssa rauhallisissa merkeissä,ihan kaksin. <3 :-) Mukava ilta olikin, eri ihana ja mukava <3 Jaksaa taas pitkälle ja lomaan asti hyvin :-)

Nyt saa kuvat kertoa enemmän kun mun kirjoitukset ja tarkennusta on vielä tämän jälkeen luvassa ;-)


Meidän vilpoista juotavaa ;-)



Tunnelma <3 <3


P.S. Ettei vaan pelkästään kissat rikkoneet rakkaita Rivieran lyhtyjä niin rikoin itsekin toisen noista jalallisista :-/ Voi tumpula! Nuita tosin pitäisi vielä olla saannissa toisin kun niitä jouluisia.. ..





















P.P.S. KIITOS KULTA <3 <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...